x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan: Patru locuri de joacă din Cişmigiu vor fi modernizate

Nicuşor Dan: Patru locuri de joacă din Cişmigiu vor fi modernizate

de Redacția Jurnalul    |    22 Iul 2023   •   18:04
Nicuşor Dan: Patru locuri de joacă din Cişmigiu vor fi modernizate
Sursa foto: Facebook

Patru locuri de joacă din Parcul Cişmigiu vor fi modernizate, investiţia totală pentru aceste lucrări fiind de 3,45 milioane de lei, a anunţat, într-un mesaj pe Facebook, primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

În acest sens, arată edilul, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) a semnat cu City Global Construction SRL contractul pentru "achiziţia de echipamente noi, moderne, realizate din materiale de ultimă generaţie, cu un mare grad de finisare şi care conferă o siguranţă sporită în exploatare".

Conform contractului, locurile de joacă vor fi înlocuite într-o lună şi jumătate. Nicuşor Dan aminteşte că recent au fost finalizate reparaţiile la cele patru locuri de joacă din Parcul Circului de Stat şi până la finalul acestei luni vor fi încheiate lucrările de reparaţii în alte două locuri de joacă din Parcurile Bordei şi Tineretului.

"Pentru alte 18 locuri de joacă aflate în administrarea ALPAB, vom lansa în perioada imediat următoare procedura de achiziţie pentru reabilitarea, modernizarea şi/ sau înlocuirea echipamentelor din locurile de joacă", adaugă edilul. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: nicusor dan cişmigiu locuri de joaca