x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se circulă în condiții de iarnă în nordul țării: Ninge în Pasul Gutâi și Pasul Prislop

Se circulă în condiții de iarnă în nordul țării: Ninge în Pasul Gutâi și Pasul Prislop

de Redacția Jurnalul    |    04 Ian 2024   •   07:55
Se circulă în condiții de iarnă în nordul țării: Ninge în Pasul Gutâi și Pasul Prislop
Sursa foto: Hepta

Situația traficului joi dimineață, 4 ianuarie 2024: Pe șoselele principale ale țării se circulă pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună. Ninge în Pasul Gutâi și Pasul Prislop. Trei persoane sunt rănite după un accident în Ilfov.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile.

La nivelul țării se circulă, în general, pe un carosabil umed. Sunt precipitații sub formă de ninsoare în județul Maramureș pe DN 18 în Pasul Gutâi și Pasul Prislop, carosabilul fiind curățat.

Pe drumurile principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună, valori de trafic normale.

Tot Infotrafic informează că trei autovehicule au fost implicate într-un accident pe DN 3 Pantelimon – Fundulea, în zona localității Brănești, județul Ilfov, trei persoane fiind rănite ușor. Traficul se desfășoară dirijat, prin parcarea unei stații de alimentare cu carburant.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de drum, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: maramures zăpadă