x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator NOU LA ANTENA 3 / www.videonews.ro, televiziune pe net

NOU LA ANTENA 3 / www.videonews.ro, televiziune pe net

17 Noi 2008   •   00:00
NOU LA ANTENA 3 / www.videonews.ro, televiziune pe net

Antena 3 a lansat videonews.ro, televiziunea ta de pe net! www.videonews.ro este alternativa online a ştirilor tv şi nu numai. Este locul unde utilizatorii găsesc ştirile necenzurate care nu au fost prezentate la televizor.



Videonews.ro este un portal de ştiri video ce funcţionează cu ajutorul jurnalismului cetăţenesc. Este site-ul care în­deamnă comunitatea să se implice activ, să prezinte ştiri nefiltrate şi necosmetizate despre România reală, locul unde utilizatorii sunt reporteri şi comentatori, unde orice persoană care are o ştire, care a surprins un eveniment, o discuţie, un abuz, un fapt de viaţă poate încărca tot ceea ce consideră relevant, sub formă de fişiere video sau fotografii, folosind computerul sau telefonul mobil.

Utilizatorii videonews.ro pot testa şi urmări impactul şti­rilor pe care le-au uploadat urmărind traficul şi comentariile pe care le generează, iar cea mai vizualizată ştire va fi premiată săptămânal cu 400 RON. Mai mult decât atât, cele mai interesante materiale ale utilizatorilor videonews.ro vor fi preluate şi difuzate pe Antena 3.

×
Subiecte în articol: mass-media