x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nouă dintre pacienții transferați după incendiul de la „Matei Balș”, în continuare în stare gravă

Nouă dintre pacienții transferați după incendiul de la „Matei Balș”, în continuare în stare gravă

04 Feb 2021   •   10:34
Nouă dintre pacienții transferați după incendiul de la „Matei Balș”, în continuare în stare gravă

Nouă dintre pacienții transferați după incendiul de la „Matei Balș” sunt în continuare în stare gravă, transmit, joi, reprezentanții Ministerului Sănătăți.

Informațiile centralizate prin Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, din Ministerul Sănătății arată că nouă dintre pacienții care au fost transferați după incendiul de la Institutul Național „Matei Balș” sunt în continuare în stare gravă, la alte spitale din Capitală.

La Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” din București au fost duși nouă pacienți în stare stabilă, iar doi dintre ei este posibil să fie externați joi.

La Spitalul Universitar de Urgență din București sunt trei pacienți. Din care doi în stare stabilă și unul este intubat, în ATI.

La Spitalul Universitar de Urgență „Elias” din București sunt doi pacienți în stare stabilă. Alți trei pacienți au fost externați în 3 februarie 2021.

La Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București sunt șase pacienți, din care doi pacienți sunt în stare gravă (ATI), iar patru sunt în stare stabilă.

La Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” din București sunt doi pacienți în stare stabilă, iar un pacient este în secția ATI.

La Spitalul Militar Central din București sunt doi pacienți în stare gravă, în ATI.

La Spitalul „Witting” din București sunt doi pacienți în stare stabilă.

La Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București sunt patru pacienți, din care doi în stare stabilă, unul instabil și unul în stare gravă, intubat, în ATI.

La Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București sunt doi pacienți în stare stabilă.

La Spitalul Monza din București sunt trei pacienți, din care doi în stare stabilă și unul admis în secția ATI.

×
Subiecte în articol: pacienti matei bals stare grava incendiu