x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O asistentă de la Spitalul pentru Copii "Marie Curie" a fost diagnosticată cu coronavirus

O asistentă de la Spitalul pentru Copii "Marie Curie" a fost diagnosticată cu coronavirus

15 Mar 2020   •   17:17
O asistentă de la Spitalul pentru Copii "Marie Curie" a fost diagnosticată cu coronavirus

O asistentă de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Marie Curie" a fost diagnosticată cu noul coronavirus, arată o informație obținută în exclusivitate de observator.tv. Femeia ar fi intrat în contact direct cu patru angajați, care nu sunt medici.

Ea a participat pe 8 martie la un eveniment, împreună cu o familie ai cărei membri au fost confirmați ulterior cu Covid-19.

"Este vorba de o doamnă asistentă care a fost la un eveniment în data de 8 martie cu o familie. Această familie a fost ulterior confirmată ca fiind pozitivă pentru infecţia cu noul coronavirus. În cursul zilei de marţi doamna a aflat de această suspiciune în momentul când era la serviciu. Perioada cât a stat dânsa la serviciu a fost destul de scurtă, sub o oră. Aflând de această suspiciune, s-a autoizolat ea şi familia ei şi a fost confirmată pozitiv cu infecţia cu noul coronavirus", a precizat medicul epidemiolog, Carmen Murariu, de la Spitalul "Marie Curie".

Aceasta a spus că asistenta este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase "Victor Babeş" și se iau toate măsurile pentru a izola persoanele cu care a intrat în contact direct.

Surse medicale au declarat că aceasta lucra la banca de lapte a Spitalului "Marie Curie".

×
Subiecte în articol: coronavirus asistenta marie curie