x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O femeie s-a aruncat de pe Podul Colentina. Ea a fost scoasă din apa îngheţată de un poliţist

O femeie s-a aruncat de pe Podul Colentina. Ea a fost scoasă din apa îngheţată de un poliţist

25 Ian 2014   •   11:58
O femeie s-a aruncat de pe Podul Colentina. Ea a fost scoasă din apa îngheţată de un poliţist

O femeie de 40 de ani s-a aruncat de pe Podul Colentina din Capitală, sâmbătă dimineaţă, fiind scoasă din apa îngheţată de un poliţist şi transportată în stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, după ce un echipaj SMURD a încercat să o resusciteze la faţa locului.

Oficiali din Poliţie au declarat pentru Mediafax că agentul Emil Teleguţă de la Secţia 6, care era în zonă în timpul serviciului, a intrat în apa râului Colentina până la brâu, după ce a văzut că o persoană s-a aruncat de pe pod.

Un echipaj SMURD a intervenit la faţa locului şi a încercat să o resusciteze pe persoana în cauză - o femeie de 40 de ani -, care a fost transportată apoi, în stop cardio-respirator, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

La Floreasca, femeii i se aplică în continuare manevre de resuscitare, ea trebuind mai întâi să fie încălzită, a precizat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Bogdan Opriţa.

×