x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O iarta sau nu Claudiu Dragan pe Helga?

O iarta sau nu Claudiu Dragan pe Helga?

23 Mai 2005   •   00:00

S-a scris despre ultimele doua saptamani din viata lor mai mult decat pana acum. Povestea fotbalistului Claudiu Dragan si a sotiei lui, Helga, a aparut in toate ziarele. Ea l-a inselat, acum vrea ca el sa o ierte. Raspunsul lui diseara la "Din Dragoste".

  • de CRISTIAN PETRU
  • TELEVIZIUNE

  • CURIER SENTIMENTAL. Mircea Radu i-a dus mesajul Helgai lui Claudiu Dragan
    Fotbalistul Claudiu Dragan, atacantul Universitatii Craiova, s-a aflat in ultima vreme in centrul atentiei nu datorita vreunui joc spectaculos, driblarilor sale sau datorita unor goluri marcate. Toata lumea a aflat povestea casniciei lui intr-un fel in care nimeni nu ar fi vrut vreodata. Nimeni nu isi doreste ca sotia lui sa il insele si nici macar sa se auda ca l-a inselat. Dar adevaruri pe care vrei sa le tii doar pentru tine le-a aflat toata lumea.

    Claudiu si Helga erau impreuna de opt ani, aniversati chiar in noaptea de Inviere. Si la putin timp dupa Pasti a inceput telenovela. In urma cu doua saptamani, Helga si-a sunat sotul si l-a anuntat ca prietenul lor de familie, Raoul, fostul cumnat al dinamovistului Claudiu Niculescu, impreuna cu inca un tanar ar fi violat-o. Helga si Claudiu Dragan s-au dus la politie sa faca plangere si acolo a inceput scandalul, care, se pare, a pornit de la vanzarea unei masini. Unii spun ca familia Dragan are sa-i dea lui Raoul 1.000 de euro si ca de aici ar fi pornit toata povestea. Altii sustin ca Helga ar fi indragostita de tanar.

    IMPACARE. Helga il vrea inapoi pe Claudiu cu orice pret
    DUBII. Claudiu nu stie inca ce va face

    VARIANTA EI. "Claudiu si cu mine am vrut sa vindem o masina. Am apelat la Raoul, pentru ca stiam ca se ocupa cu asa ceva. Apoi el a incercat sa ma santajeze. Mi-a cerut 1.000 de euro comision de vanzare. I-am zis ca ar fi bine sa asteptam sa vina si Claudiu, care se afla la meci la Timisoara. El mi-a zis ca sa-i dau banii fara sa stie Claudiu, dar nu puteam. Atunci, el cu prietenul lui mi-au dat cateva palme, un pumn in cap si m-au amenintat. A fost santaj, motiv pentru care am facut plangere la politie. Nu am spus ca m-ar fi violat", sustine Helga. Gurile rele spun insa ca Helga nu a declarat ca a fost violata pentru ca presupusul agresor ar fi aratat niste mesaje primite de la ea, mesaje in care se vede clar ca ea isi dorea sa aiba o aventura cu el.

    INCERCARE. Femeia nu vrea insa ca povestea sa se termine asa. Si s-a hotarat sa apeleze la Mircea Radu si la emisiunea "Din Dragoste". Cei doi au stat de vorba si apoi Mircea Radu s-a dus la Claudiu Dragan cu mesajul Helgai. Claudiu a spus ca se va gandi daca poate sa o ierte pe Helga. Helga vine in platou si spera ca, atunci cand il va striga pe Claudiu, acesta sa fie in spatele usilor si sa vina. Dar poate Claudiu sa treaca peste dezamagirea ca cea pe care o iubeste l-a inselat? Poate fotbalistul sa treaca peste rusinea rufelor spalate in public? Intreaga poveste a celor doi, dar si raspunsul lui Claudiu, in seara aceasta, de la 20:30, la "Din Dragoste", la Antena 1.

    AFACERE

    "Claudiu si cu mine am vrut sa vindem o masina. Am apelat la Raoul, pentru ca stiam ca se ocupa cu asa ceva. Apoi el a incercat sa ma santajeze. Mi-a cerut 1.000 de euro comision de vanzare" - Helga

    DEZAMAGIRE

    "Eu nu doream sa faca publica aceasta poveste. Eu nu pot sa dau un raspuns acum nimanui, mai ales acum, cand sunt suparat, sunt nervos, cand am problemele pe care le am si pe care le voi rezolva intr-un fel sau altul" - Claudiu

    Povesti impresionante de viata

    Prima poveste din aceasta seara la "Din Dragoste" este a lui Marian din Craiova. Barbatul crede ca ar trebui scos din dictionar cuvantul "aventura". El este hotarat sa fie un sot fidel care sa-si iubeasca nevasta din tot sufletul. Dar ce fel de om e Marian? Un barbat serios de aproape 30 de ani, respectuos, saritor, romantic si indragostit de Irina! Dupa 3 ani de prietenie Marian crede ca a venit vremea sa faca pasul cel mare si sa o ceara de nevasta pe cea pe care o iubeste! Dar intre Marian si Irina exista o problema neobisnuita pentru vremurile pe care le traim... Marian nu vrea sa aiba relatii intime cu ea inainte de nunta pentru ca zice el, ea e virgina si vrea sa intre neprihanita in Biserica. Dragostea lor a fost probata in timp si a mai ramas doar ca el sa-i dea un inel de logodna, iar ea sa zica "da". Mircea Radu a ajuns cu Caravana la Irina. Acolo a aflat insa ca "marea lor dragoste" nu a existat niciodata. In cel de-al doilea caz din aceasta seara puteti invata ce inseamna romantismul de la Gabi, un barbat de 47 ani. El a invatat asta abia acum, la jumatatea vietii. A cunoscut-o pe Corina, el fiind pacient, ea asistenta medicala. Gabi era internat in spital pentru ca suferise un accident de circulatie, fusese lovit de un tramvai. Domnisoara asistenta i-a atras atentia pentru ca era constiincioasa, calda, grijulie si frumoasa. La iesirea din spital au schimbat numere de telefon, s-au intalnit si, dupa cum spune Gabi, au inceput sa se iubeasca intr-un fel unic, patimas si orgolios. Din pacate cei doi nu sunt fericiti. Ea este prea geloasa si din acest motiv se cearta foarte des. In acele momente Gabi prefera sa mearga la tara la parintii lui. Echipa "Din Dragoste" i-a pus fata in fata. Ce a iesit vedeti diseara. (Cristian Petru)
    ×
    Subiecte în articol: drăgan mass-media helga claud