x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O poveste de dragoste terminată tragic chiar in timpul primei întâlniri

O poveste de dragoste terminată tragic chiar in timpul primei întâlniri

11 Mai 2015   •   16:19
O poveste de dragoste terminată tragic chiar in timpul primei întâlniri
Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Marea Britanie, s-a îndrăgostit de o fată, din Africa de Sud, pe care a cunoscut-o pe internet.
 
După mai multe luni în care cei doi au vorbit prin intermediul internetului, britanicul James Nichols s-a hotărât să plece să o întâlnească, în sfârşit, pe cea de care se îndrăgostise.
 
Nichols s-a urcat în avionul cu destinaţia Johannesburg ca să o cunoască pe Cheynne Holloway, o tânără în vârstă de 21 de ani.
 
Cei doi au hotărât ca prima lor întâlnire romantică să se desfăşoare într-unul dintre cele mai populare locuri din Johannesburg, Northcliff Hill, un deal aflat în apropierea oraşului. La un moment dat, cei doi s-au s-au oprit să-şi facă un selfie, în timpul apusului de soare, moment în care pietrele de sub picioarele fetei s-au dislocat iar aceasta a căzut în gol, de la 15.
 
Un martor, care a văzut încidentul, a relatat că băiatul se dusese să ajusteze trepiedul camerei, moment în care fata a căzut. Când Nichols a ridicat privirea, fata nu mai era, iar el a inceput să urle: "Unde este?" după care s-a dus la marginea râpei, de unde a putut vedea trupul neînsufletit al lui Holloway. Tânărul a încercat să o resusciteze pe Cheyenne timp de 20 de minute până când au sosit şi ambulanţa. Paramedicii nu au mai putut face nimic altceva, decât să constate decesul. (Mirror)

×