x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O tabletă-n vârf de băţ

O tabletă-n vârf de băţ

de Luiza Moldovan    |    29 Mai 2014   •   17:26
LA VIE EN MOV
Vreau o tabletă, dar n-am bani să-mi iau una. Am văzut de la foarte ieftine la foarte scumpe şi am vorbit cu mai mulţi cunoscători care mi-au spus să nu mă “complic” (ăsta-i cuvântul folosit de ei) cu una simplă. Aşa, am aflat cum te complici cu lucrurile simple şi mi s-a părut de bun-simţ. Ca să nu mă complic cu lucrurile simple, am început să-mi fac cont la toate site-urile care promiteau o tabletă de ultimă generaţie dacă te duci la ei. Aşa, mi-am făcut la multe: de la site-uri pentru adolescente până la site-uri de oameni serioşi şi de treabă (aşa cum sunt şi eu :DDD). Şi site-uri de pantofi.

Până acum, n-am primit nici o tabletă dar am primit foarte multe felicitări pentru că sunt nouă pe site. M-am simţit privilegiată şi parcă şi uitasem pentru ce mă înscrisesem. Am inboxul plin de oferte de nerefuzat, de la cei mai bestiali pantofi până la cele mai fine accesorii de birotică. În fiecare dimineaţă, e-jobs îmi spune că are numai pentru mine de la trei sute de joburi noi în sus, dar de tabletă se face că plouă. Sunt omul cu cele mai multe joburi de pe planetă. Pe hippo mi se promite că cv-ul meu va fi vizualizat. Uau, ce tare. Da’ tableta? Tableta! Unde-i tableta? Kudika, după câteva newslettere m-a abandonat. Or fi zis că n-am faţă. M-a lăsat şi fără tabletă, şi fără newsletterele lor geniale.

Mai nou, am aflat de o ofertă de nerefuzat la Romtelecom. Mi-a zis un nene taximetrist că dacă mă duc la ei îmi dau tabletă fără măcar să mă-ntrebe! Pe buneeee???? Am căscat eu ochii. Da!, cică. Acuma vreau să plec de la RCS ca să mă duc la Romtelecom ca să-mi dea tabletă, deşi mi-a zis o doamnă-n parc că cică şi la RCS s-ar da tabletă dar că nu ştiu eu, ia să mă interesez. Poate că se dau pe sub mână!

Doar atâta impediment am, că la Romtelecom, dac-ar fi, aş plăti mai mult pe lună, dar ce nu face omul pentru o tabletă de ultimă generaţie? Vedeţi? M-am supărat degeaba când au venit de ne-au găurit blocul fără să ne-ntrebe, ca să tragă cablu. Oamenii veneau cu o tabletă-n vârf de băţ pentru fiecare dintre noi iar noi, noi, nemulţumiţii, am făcut scandal că ne-au băgat bormaşina-n pereţi fără să ne dea bună-ziua. Ce animale!

Între timp, nu-mi pierd speranţa. Prietena mea cea mai bună are o tabletă şi face poze cu ea. Tot de pe tabletă a aflat că sâmbătă a fost cutremur. E foarte important să ai tabletă. Practic, te complici dacă n-ai tabletă, iar eu vreau o viaţă simplă, o viaţă cu tabletă încorporată.   


×
Subiecte în articol: la vie en mov