x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oana Turcu declară în propria emisiune de la Antena Stars: “Am coşmaruri noaptea că Brancu că înşală”

Oana Turcu declară în propria emisiune de la Antena Stars: “Am coşmaruri noaptea că Brancu că înşală”

18 Apr 2014   •   15:30
Oana Turcu declară în propria emisiune de la Antena Stars: “Am coşmaruri noaptea că Brancu că înşală”

Într-o ediţie specială a emisiunii “Refresh”,de la ora 16.00, de la Antena Stars, două cupluri celebre şi prietene, Oana Turcu şi Cristi Brancu, alături de Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, pregătesc împreună, masa de Paşte.

După pregătiri, cei patru se relaxează făcând o plimbare cu barca, pe lac.

Cel care va găti este chiar antrenorul Stelei, care îi declară Oanei că  nu contează câte kilograme are Ana, soţia lui, el tot o iubeşte. Dintre toate coafurile soţiei lui, cel mai mult o prefer cu “palmierul în cap”. Curioasă, Oana Turcu o întreabă pe impresară dacă este geloasă: “îngrozitor. Sunt geloasă şi mă ia aşa, din senin, mi se pare de nebună”, declară ea. La rândul ei, gazda emisiunii recunoaşte că: “ştii cum fac eu? Am coşmaruri noaptea că Brancu mă înşeală şi dimineaţa mă uit aşa, urât, la el. Jumătate din zi nu vorbesc cu el pentru că trăiesc visul de noapte”.

Ce vor răspunde cei doi bărbaţi celebri, dar şi ce aventuri au avut cele două cupluri, cu barca, pe lacul Snagov, telespectatorii vor afla mâine, de la ora 16.00, într-o ediţie specială, la “Refresh by Oana Turcu”.

×