x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oana Zăvoranu, audiată la poliţie după ce a fost prinsă în flagrant primind 10.000 de euro în urma unui presupus şantaj

Oana Zăvoranu, audiată la poliţie după ce a fost prinsă în flagrant primind 10.000 de euro în urma unui presupus şantaj

de Agerpres    |    22 Mai 2014   •   19:28
Oana Zăvoranu, audiată la poliţie după ce a fost prinsă în flagrant primind 10.000 de euro în urma unui presupus şantaj

Artista Oana Zăvoranu este audiată joi de poliţiştii Capitalei, în urma unui flagrant, ea fiind prinsă în timp ce primea suma de 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi şantajat că depune plângere împotriva sa şi că va face afirmaţii privind implicarea sa în dosarul silicoanelor.

Potrivit biroului de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), flagrantul a fost efectuat cu asistenţa unui procuror în urmă cu aproximativ două ore, după ce esteticianul a apelat la anchetatori şi a povestit că Oana Zăvoranu l-a ameninţat că va merge la televiziuni şi va declara că medicul face parte din gruparea acuzată de corupţie în dosarul operaţiilor estetice.

Oana Zăvoranu poate fi reţinută pentru 24 de ore dacă procurorul de caz consideră necesară această măsură, după care va înainta instanţei propunere de arestare preventivă sau arest la domiciliu.

Potrivit unor surse judiciare, medicul şantajat ar fi cunoscutul medic de chirurgie plastică Marek Vâlcu.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au dispus pe 27 aprilie arestarea preventivă pentru 30 de zile a trei medici de la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reconstructivă şi Arsuri din Bucureşti, acuzaţi de corupţie în dosarul operaţiilor estetice.

Medicii, specialişti în chirurgie plastică, reconstructivă şi estetică, ofereau consultaţii pacienţilor care doreau efectuarea unor operaţii estetice, atât în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, cât şi în cadrul unor clinici private.

În discuţiile purtate, medicii le comunicau pacienţilor că pot opta pentru efectuarea intervenţiei în spitalul public sau într-o clinică privată, prezentându-le avantajele financiare (un preţ mai mic) de care ar fi beneficiat în cazul în care intervenţia s-ar fi realizat într-o unitate spitalicească publică. 

×
Subiecte în articol: oana zavoranu flagrant santaj