x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oasele unui copil au fost găsite în apropierea localităţii Viroaga

Oasele unui copil au fost găsite în apropierea localităţii Viroaga

de Paula Anastasia Tudor    |    27 Iul 2008   •   00:00

Oasele unui copil au fost găsite sâmbătă  pe câmp  în apropiere de satul Măgura, judeţul Constanţa. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, subinspector Radu Croitoru, rămăşiţele se aflau la aproximativ 3 kilometri de locul în care în urmă cu 10 săptămâni, pe 17 mai – tot într-o sâmbătă , a dispărut micuţul Alis Sezer, băieţelul de nici 3 ani  venit cu  părinţii la Viroaga.Oasele unui copil au fost găsite sâmbătă  pe câmp  în apropiere de satul Măgura, judeţul Constanţa. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, subinspector Radu Croitoru, rămăşiţele se aflau la aproximativ 3 kilometri de locul în care în urmă cu 10 săptămâni, pe 17 mai – tot într-o sâmbătă , a dispărut micuţul Alis Sezer, băieţelul de nici 3 ani  venit cu  părinţii la Viroaga.

Lucrătorul de pe o combină a observat o bluziţă albastră şi, ştiind de dispariţia copilaşului, a coborât să verifice zona. A găsit apoi şi oasele şi a alertat poliţia.
 Datorită locului în care au fost găsite rămăşiţele şi a hăinuţelor se presupune că este vorba de Alis Sezer. Conform subinspectorului Radu Croitoru, dacă părinţii copilului vor recunoaşte hăinuţele, nu se va face testul ADN pentru stabilirea identităţii copilului.
În următoarele zile Serviciul de Medicină Legală va încerca să stabilească ce anume a provocat moartea micuţului şi când s-a petrecut aceasta.
 
Alis Sezer a dispărut pe 17 mai, în timp ce era cu părinţii pe câmpul din marginea localităţii Viroaga. A fost căutat în prima zi de rude şi de poliţişti pînă în miez de noapte. A doua zi, poliţiştilor li s-au alăturat şi jandarmii, iar un elicopter uşor de la MIRA şi un avion de la Tuzla au survolat zona patru ore. Poliţişti, jandarmi şi voluntari de la firme de pază din Bucureşti şi Constanţa au măturat lanurile de grâu, orz şi rapiţă care pe alocuri ajungeau la un stat de om, însă fără noroc.  
Căutările copilului s-au oprit în cea de-a treia zi de la dispariţie. 

×
Subiecte în articol: observator