x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ocolul României în 22 de zile. De unul singur, Mircea Diaconu a început cei 5.000 de kilometri din cursa pentru europarlamentare

Ocolul României în 22 de zile. De unul singur, Mircea Diaconu a început cei 5.000 de kilometri din cursa pentru europarlamentare

03 Mai 2014   •   23:15
Ocolul României în 22 de zile. De unul singur, Mircea Diaconu a început cei 5.000 de kilometri din cursa pentru europarlamentare

Mircea Diaconu şi-a propus să dea ocolul României în douăzeci şi două de zile. Marele actor vrea să discute cu cât mai mulţi români şi să-i convingă să-l voteze la alegerile europarlamentare de pe 25 mai. Aşa că şi-a pregătit maşina de teren (un ARO Spartana galben), şi-a făcut provizii şi a pornit la drum.

Mircea Diaconu s-a gândit la toate, dar mai ales la bătrânul ARO. Vrea să facă peste 5.000 de kilometri în doar 22 de zile. Aşa că înainte să plece în marea călătorie a băgat maşina în revizie totală.

"Am trei feluri de sârmă, mai subţire, mai grasă, pentru tobă, pentru cablu de acceleraţie. Am tot, acum să nu vă spun că am chiar şi hârtie din aia, am tot, lumânare, chibrituri", a spus Mircea Diaconu.

Cu bagajele în maşină, Mircea Diaconu a pornit singur la drum.



Acasă, în Bucureşti, a rămas fiica lui, Ana. "M-aş fi dus, îmi vine să fug acum după maşină, dar cineva trebuie să rămână şi aici să coordoneze echipa din ţară. De obicei îl sun de 3 - 4 ori pe zi. Acum îl sun de 30, 40 ori pe zi să văd unde e, dacă a ajuns, dacă e bine", le-a spus jurnaliştilor fiica actorului, Ana Diaconu.

Românii care vor să-l întâlnească pe marele actor îi pot urmări programul pe siteul mirceadiaconu2014.eu. Veţi vedea în timp real în ce oraş se află, dar şi care va fi următoarea locaţie a lui Mircea Diaconu.

×