x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Neculai Onţanu, audiat la DNA într-un dosar privind retrocedarea unui teren

Neculai Onţanu, audiat la DNA într-un dosar privind retrocedarea unui teren

13 Ian 2014   •   15:26
Neculai Onţanu, audiat la DNA într-un dosar privind retrocedarea unui teren
Sursa foto: Oana Pavelescu/Intact Images

Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a declarat astăzi, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost audiat în legătură cu retrocedarea unui teren, că în următoare zile va da dispoziţie funcţionarilor care se ocupă de acest domeniu să scoată toate documentele din arhivă pentru a le preda la DNA.

El a fost audiat aproximativ o oră şi jumătate, după care a precizat că în acest dosar nu s-a început urmărirea penală, anunţă Agerpres.

Edilul a spus că plângerea este făcută pe numele mai multor persoane şi că DNA trebuie să verifice orice plângere pe care cineva o face.

'În următoare zile voi da dispoziţie la funcţionarii care se ocupă de acest domeniu, având în vedere că este o cauză mai veche, de aproximativ 10 ani, să scoată toate documentele din arhivă şi să le predăm la DNA în zilele următoare', a afirmat primarul sectorului 2.

Onţanu a spus că nu ştie care sunt celelalte persoane din dosar.

Întrebat dacă a discutat despre acest teren cu Traian Băsescu care atunci avea calitatea de primar al Capitalei, Neculai Onţanu a spus: "Nu se putea discuta cu Traian Băsescu despre un teren sau altul. Nu existau asemenea discuţii".

El a adăugat că este vorba despre mai mulţi proprietari, moştenitori, şi de aproximativ 30 de hectare.

Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), fiind citat de procurori, potrivit unor surse judiciare, într-un dosar privind retrocedarea unui teren.

×