x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ovidiu Gabor, interimar la Apele Române

Ovidiu Gabor, interimar la Apele Române

31 Iul 2014   •   14:06
Ovidiu Gabor, interimar la Apele Române

Directorul general adjunct în cadrul Administraţiei Naţionale Apele Române, Ovidiu Gabor, a preluat conducerea interimară a instituţiei după demisia din funcţie a directorului general Vasile Pintilie. "Conform procedurilor interne ale instituţiei, atribuţiile directorului general demisionar au fost preluate interimar de următoarea persoană în ordine ierarhică, respectiv directorul general adjunct, Ovidiu Gabor", a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ANAR, Ana-Maria Agiu.

Directorul general al Administraţiei Naţionale "Apele Române", Vasile Pintilie, a anunţat miercuri seară că îşi depune demisia de onoare din funcţie după ce premierul Victor Ponta solicitase demiterea acestuia din funcţie.

Un număr de 185 de localităţi au fost afectate de inundaţii în ultimele patru zile, o persoană a murit şi alte patru sunt date dispărute, potrivit bilanţului anunţat miercuri de vicepremierului Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor de Interne.

De asemenea, 1.184 persoane au fost evacuate, 99 de locuinţe au fost distruse, 168 de locuinţe au fost avariate iar 2003 inundate.

×
Subiecte în articol: ovidiu gabor interimar apele romăne anar