x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Finală absolută în Bucureşti

(P) Finală absolută în Bucureşti

07 Mar 2014   •   00:48
(P) Finală absolută în Bucureşti
Sursa foto: În finala vânzării speciale de covoare orientale în numele unei bănci germane, hala G1 din incinta Complexului Expoziţional Romexpo din Bucureşti (sector 1, lângă “World Trade Center”, acces către hală de pe Bulevardul Expoziţiei / intrarea C, numeroase l
Lichidarea senzaţională de covoare orientale în numele unei bănci germane va fi în curând sistată / Reduceri extreme de preţ în ultimele zile ale vânzării speciale unice în hala G1 din incinta Romexpo din Bucureşti

BUCUREŞTI. Vânzarea fără reţineri, în numele unei bănci germane, a stocului substanţial de covoare gajate ale unui renumit magazin specializat intră în faza decisivă: întrucât termenul fixat pentru lichidare va expira în curând, iubitorii de ambienturi rafinate nu mai au la dispoziţie decât foarte puţine zile pentru a beneficia de preţurile extrem de reduse la covoarele din hala G1 din incinta Romexpo Bucureşti.

Gama de covoare vândute de “Lichidări Bavaria” cuprinde, în continuare, piese de înaltă calitate, executate manual, de toate dimensiunile şi modelele: de la piese rustice, specifice nomazilor, precum Kazak sau Buchara şi covoare înnodate clasice, mereu în vogă, (Nain, Tabriz etc.), până la unicate moderne (de ex. Gabbeh, Zigler). În plus, lichidarea va include de acum înainte şi piesele de colecţie nepreţuite din tezaurul legendar al societăţii, de exemplu, Qom de mătase sau Sarough antic. Pentru a putea finaliza lichidarea totală în timpul rămas, coordonatorul acţiunii, Hans-Joachim Breier, a fost împuternicit să vândă piesele nobile, fără excepţie, la preţuri reduse cu până la 67% din valoarea estimată, iar dacă va fi cazul, şi sub valoarea preţului actual cu ridicata!

Pentru a oferi încă o dată tuturor celor interesaţi posibilitatea de a cerceta în detaliu întreaga colecţie şi de a-şi cumpăra cele mai frumoase unicate, hala G1 din incinta Complexului Expoziţional Romexpo din Bucureşti (lângă “World Trade Center Bucureşti” din sectorul 1, acces către hală de pe Bulevardul Expoziţiei / intrarea C, locuri de parcare gratuite direct în faţa halei) va fi deschisă astăzi, vineri 7 martie, şi mâine, sâmbătă 8 martie, între orele 10.00 – 19.00, precum şi duminica viitoare, 9 martie, între orele 11.00 – 18.00; în plus, vânzarea specială va avea loc şi lunea viitoare, 10 martie, între orele 10.00 – 19.00. Întrucât nu au fost stabilite alte termene pentru vânzare, nimeni nu ar trebui să rateze această şansă!

×