x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Upground Residence, un nou concept de locuire urbană

(P) Upground Residence, un nou concept de locuire urbană

16 Iun 2014   •   15:29
(P) Upground Residence, un nou concept de locuire urbană

Nordul capitalei este astăzi cea mai dinamică zonă a Bucureştiului, cu turnuri îndrăznețe şi centre comerciale importante, unde noul complex Upground Residence, dat în folosință în anul 2010, oferă cele mai înalte standarde de locuire, pentru cele mai exigente gusturi.
 
Upground Residence este un complex rezidențial unic în Bucureşti, ce propune un stil de viață şi de locuire urbană cu totul nou, îmbinând optim ideea de spațiu şi de siguranță cu cea de perfecțiune a finisajelor. Cei care vor să se simtă întotdeauna acasă, într-un district rezidențial exclusivist, au şi o multitudine de alte avantaje, prin cumpărarea sau închirierea unui apartament în apropiere de centrul comercial şi de afaceri din nordul capitalei. De asemenea, există  o mare diversitate de facilități comerciale, educaționale, sportive şi recreaționale, ce constituie tot atâtea avantaje. Upground este ansamblul rezidențial caracterizat de unicitate, unde excepționalul este firesc, iar rezidenții sunt tratați cu importanța cuvenită şi se bucură de noul concept de Extraordinary living.

Apartamente cu două, trei şi patru camere, precum şi duplex-urile şi penthouse-urile oferă spațiul amplu, la care se adaugă finisajele executate cu materiale premium, decorațiunile rafinate, realizate excepțional, şi o atenție constantă la detalii.

Complexul a fost construit pe o suprafață de 16.000 de metri pătrați şi include două clădiri rezidențiale, fiecare având câte patru intrări, cu 570 de apartamente, pe 16 niveluri. De asemenea, rezidenții fiecărei clădiri beneficiază de acces la opt lifturi şi la cele 1.000 de locuri de parcare, pe trei niveluri subterane, supravegheate video în permanență, precum şi de numeroase facilități comerciale şi sportive.

Apartamentele au fost proiectate pentru a răspunde celor mai mari exigențe, având o suprafață partiționată inteligent, cu balcoane şi terase spațioase. Într-o zonă cu cu multe spații verzi şi lacuri de agrement, rezidenții se bucură de plăcerea de a avea o privelişte fabuloasă, din orice parte a apartamentului, şi de confortul camerelor spațioase, decorate cu mare rafinament. Construcția se caracterizează prin soliditate, având cele mai bune sisteme de control al accesului, precum şi sisteme performante de încălzire şi aer condiționat.

Rezidenții Upground vor beneficia, în curând, de acces mult mai facil în şi dinspre proprietate, urmând să câştige zilnic mai mult timp, după ce Strada Fabrica de Glucoză va avea câte două benzi de circulație pe sens, conform unui proiect al Primăriei Sectorului 2.

În decursul ultimilor şapte ani, Upground Estates s-a remarcat prin proiecte solide pe piața de real estate, construite pe baza unei viziuni de business dinamice şi prin contribuția uneia dintre cele mai experimentate echipe de specialişti certificați din industria de profil.

×