x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parcul Bordei: Schimbul de terenuri, semnat

Parcul Bordei: Schimbul de terenuri, semnat

de Lucian Alecu    |    16 Mar 2008   •   00:00
Parcul Bordei: Schimbul de terenuri, semnat
Sursa foto: Lucian Alecu/

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, proaspăt întors de la Târgul internaţional de imobiliare de la Cannes, a semnat ieri documentul pentru schimbul de terenuri prin care Bucureştiul primeşte înapoi Parcul Bordei

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, proaspăt întors de la Târgul internaţional de imobiliare de la Cannes, a semnat ieri documentul pentru schimbul de terenuri prin care Bucureştiul primeşte înapoi Parcul Bordei. Astfel, omul de afaceri Costică Con­stan­da (foto) a păstrat 4.600 de metri pă­traţi în Bordei, iar, în plus, s-a ales cu 28.000 de metri pătraţi în Satul Francez, cu 39 de apartamente, două centre medi­cale, o grădiniţă şi câteva anexe, pe toate cumpărându-le cu doar 5,8 mili­oane de euro. Restul zonei verzi s-a întors în proprietatea municipialităţii. De luni, Admi­nistraţia La­curi, Parcuri şi Agrement va în­cepe să amenajeze zona Bordei ca parc destinat bucureş­tenilor, a de­clarat ieri, la Realita­tea TV, Adri­ean Videanu.

Jurnalul Naţional a scris încă de acum câteva zile că situaţia parcului a devenit o miză electorală şi un prilej de contre între primarul Capitalei şi edilul Sectorului 1, Andrei Chiliman. Şi iată că salva­rea zonei verzi a fost finalizată cu doar câteva luni înainte de ale­geri, deşi se află în atenţia opiniei publice de ani buni.

×
Subiecte în articol: observator