x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru deţinuţi de la Colibaşi, cercetaţi după ce au introdus 152 de doze de heroină în penitenciar

Patru deţinuţi de la Colibaşi, cercetaţi după ce au introdus 152 de doze de heroină în penitenciar

de Mediafax    |    04 Aug 2012   •   09:21
Patru deţinuţi de la Colibaşi, cercetaţi după ce au introdus 152 de doze de heroină în penitenciar

Patru detinuti de la Penitenciarul Colibasi sunt cercetati pentru trafic de droguri de mare risc, fiind acuzati ca introduceau si distribuiau stupefiante in penitenciar, asupra celor patru fiind gasite peste 150 de doze de heroina.

Potrivit unor surse judiciare, cei patru detinuti au varste cuprinse intre 25 si 42 de ani si ispaseau pedepse pentru furt, inselaciune si trafic de droguri, avand pedepse de pana la 13 ani de inchisoare.

Cei patru au fost audiati, vineri noapte, la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges, fiind suspectati ca introduceau si distribuiau droguri in Penitenciarul Colibasi.

Conform surselor citate, drogurile erau aduse la penitenciar de rude sau prieteni ai detinutilor, in pachetele cu alimente, iar cei patru detinuti portionau stupefiantele - heroina - in cantitati de doua-trei grame. Dozele erau vandute celorlalti detinuti, cu cate 100 de lei sau in schimbul unor pachete cu tigari.

Asupra celor patru detinuti anchetatorii au gasit in penitenciar 152 de doze de heronia.

Cei patru au fost audiati de procurori, iar impotriva lor a fost inceputa urmarirea penala pentru trafic de droguri de mare risc.

×