x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru răniţi în urma unei coliziuni în lanţ, în staţiunea Mamaia

Patru răniţi în urma unei coliziuni în lanţ, în staţiunea Mamaia

de Agerpres    |    07 Mar 2014   •   18:30
Patru răniţi în urma unei coliziuni în lanţ, în staţiunea Mamaia

Patru persoane au fost rănite vineri, în staţiunea Mamaia, în urma unei coliziuni în lanţ între patru maşini produse din cauza unei şoferiţe care nu s-a asigurat la trecerea de pe o bandă de rulare pe alta.

Unul dintre autovehiculele implicate în accidentul rutier, al unei firme de pază, a intrat într-un copac de pe marginea şoselei după care s-a răsturnat.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere, persoanele rănite - doi conducători auto şi doi pasageri - au suferit leziuni uşoare.

Din primele verificări ale poliţiştilor a reieşit că, în timp ce circula la volanul unui taxi dinspre Năvodari către Constanţa, o şoferiţă în vârstă de 33 de ani a schimbat banda de rulare fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu o maşină care circula regulamentar în acelaşi sens.

În urma impactului, aceasta a pătruns pe contrasens, izbindu-se de un alt autovehicul care, la rândul lui, a fost proiectat pe o altă bandă de circulaţie şi a colizionat cu o a patra maşină. Şoferul celui de al treilea autovehicul implicat în accident a pierdut controlul direcţiei, a părăsit carosabilul şi s-a lovit de un copac, după care s-a răsturnat pe şosea.

×
Subiecte în articol: accident rutier