x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pe scurt - Cinci ani de poveste

Pe scurt - Cinci ani de poveste

13 Sep 2005   •   00:00

La 14 septembire, emisiunea "Din Dragoste" implineste cinci ani. Si pentru telespectatorii care iubesc emisiunea, timp de cinci episoade vor fi difuzate fragmente din povesti care au fost bine primite de dumneavoastra. Adica astazi, in primul episod, veti putea urmari o istorie de amor din anul 2000.

In prima poveste din aceasta seara, veti putea urmari o declaratie de iubire facuta de o mama. "Daca tot e sa mor, macar s-o fac langa singurele persoane care ma iubesc, baietii mei." Acestea sunt cuvintele unei femei grav bolnave. Mircea Radu a mers la Constanta pentru a sta de vorba cu Ana. Femeia si-a depanat povestea vietii ei. I-a spus lui Mircea Radu cum Adrian, fiul ei cel mare, a plecat acum patru ani in Spania ca sa faca rost de bani pentru familie. Ana ne scrie: "La 18 ani, baiatul meu se chinuia prin tari straine, cand alti copii de varsta lui se distrau prin baruri si discoteci... Daca n-ar fi fost el, cred ca n-as mai fi existat in ziua de azi... Datorita lui traiesc si-i datorez viata". O declaratie emotionanta facuta la malul marii.

AL DOILEA CAZ. Cea de-a doua poveste din seara aceasta este a lui Sorin, un tanar dispecer de cazare in Eforie Nord. A trimis la redactia "Din Dragoste" doua scrisori de vreo 60 si ceva de pagini, in care povestea toata relatia lui cu Ramona. Au fost impreuna patru ani si au un baietel. In tot acest timp, el spune ca a inselat-o... dar si ea pe el. Ba, mai mult, ea a plecat cu un alt barbat cand era insarcinata in luna a saptea. Totusi nu din aceasta cauza s-au despartit. Motivul pe care el il banuieste este altul... Birocratia! El a plecat sa-si faca buletin de 1 mai si s-a intors abia dupa o saptamana.

×
Subiecte în articol: mass-media