x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PENIBIL! Udrea cerşeşte sloganuri electorale pe Facebook (VIDEO)

PENIBIL! Udrea cerşeşte sloganuri electorale pe Facebook (VIDEO)

20 Mai 2014   •   21:13
PENIBIL! Udrea cerşeşte sloganuri electorale pe Facebook (VIDEO)

După ce a politizat o manifestare sportivă, afişându-se la un semi-maraton cu însemnele partidului, Elena Udrea a publicat pe Facebook un videoclip. Sub pretextul unui concurs, al cărui premiu e un tricou semnat de iluştri anonimi, Udrea indeamnă românii, printr-un gest penibil, să-i trimită sloganuri şi îndemnuri pentru "ieşitul la vot".

Udrea bagă lumea în viteză să vină la vot, uitând când îndemna oamenii să NU vină la vot. Atunci, voturile românilor, şapte milioane şi jumătate la număr, au fost aruncate de Băsescu şi clica lui la coş. Udrea şi Băsescu nu înţeleg că oamenii reacţionează exact invers la dorinţele lor.

"Unii (spune Elena Udrea, aratand spre un televizor de pe perete), ar vrea ca duminica sa stai acasa. Trimite mesajul cu care îţi convingi prietenii să vină să voteze. Cele mai bune zece filmulete vor fi premiate cu un tricou din "colectia" PMP, semnat si inmanat chiar de catre colegii mei". Deşi nu pare a se înghesui nimeni la tricouri moca, vă invităm să comentaţi gestul Elenei Udrea,

×
Subiecte în articol: Elena Udrea facebook