x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii DNA la IPJ Braşov. Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, suspectat de fapte de corupţie

Percheziţii DNA la IPJ Braşov. Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, suspectat de fapte de corupţie

24 Iun 2014   •   12:26
Percheziţii DNA la IPJ Braşov. Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, suspectat de fapte de corupţie

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie-Serviciul Teritorial Braşov au efectuat astăzi percheziţii în Biroul şefului Poliţiei Rutiere Braşov, comisar şef Claudiu Tămârjan.

"Marţi dimineaţa s-au efectuat percheziţii în biroului şefului Poliţiei Rutiere Braşov. Acest lucru pot să vi-l confirm. Deocamdată nu am alte precizări de făcut. Dacă se pune problema luării unor măsuri de către IPJ Braşov, atunci o să revin cu alte precizări", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi, conform Agerpres.

Într-un comunicat al DNA se arată că procurorii din cadrul Direcţiei-Serviciul Teritorial Braşov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie de către un funcţionar public cu statut special, cu funcţie de conducere în plan local.

"În cursul dimineţii de 24 iunie, ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii în două locaţii situate în municipiul Braşov, din care una la sediul unei instituţii publice'", se mai arată în comunicatul DNA.

×