x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii DNA la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia. Persoane din fosta conducere, acuzate de corupţie

Percheziţii DNA la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia. Persoane din fosta conducere, acuzate de corupţie

19 Iun 2014   •   10:13
Percheziţii DNA la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia. Persoane din fosta conducere, acuzate de corupţie

Procurorii DNA efectuează joi percheziţii la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba-Iulia, au declarat joi pentru Agerpres surse judiciare.

DNA a anunţat că au loc percheziţii în 4 locaţii situate în municipiul Alba-Iulia într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2007-2009, a unor infracţiuni de corupţie, de către persoane din fosta conducere a unei instituţii de învăţământ superior.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2007-2009, a unor infracțiuni de corupție, de către persoane din fosta conducere a unei instituții de învățământ superior. În cursul dimineții de 19 iunie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 4 locații situate în municipiul Alba-Iulia, jud. Alba. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", susţine DNA într-un comunicat.



×