x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii la cămătarii din Timişoara. Interlopul Sorin Udrea, dar şi "ucigaşul cu Ferrari", ridicaţi de procurori

Percheziţii la cămătarii din Timişoara. Interlopul Sorin Udrea, dar şi "ucigaşul cu Ferrari", ridicaţi de procurori

11 Iul 2014   •   09:56
Percheziţii la cămătarii din Timişoara. Interlopul Sorin Udrea, dar şi "ucigaşul cu Ferrari", ridicaţi de procurori
Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Percheziţii de amploare în Timişoara, unde mai multe persoane sunt suspectate de cămătărie şi înşelăciune. Adrian Cocoană, cunoscut ca "ucigaşul cu Ferrari", care în 2008 a ucis cu automobilul de lux, pe trotuar, un tânăr de 22 de ani, dar şi temultul interlop timişorean Sorin Udrea au fost ridicaţi de procurori. Udrea a fost implicat anul trecut într-un scandal cu săbii, chiar în unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara. 23 de persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Timisoara.

Anchetatorii spun că membrii acestei reţele îşi împrumutau victimele cu sume între 10.000 şi 20.000 de euro, iar împrumuturile erau garantate cu diferite bunuri imobiliare, fiind realizate contracte de vânzare-cumpărare, proprietari fiind cămătarii sau rude de-ale lor.

Dacă împrumutul nu era restituit la timp cămătarii rămâneau cu bunurile imobiliare.

De cele mai multe ori victime au fost femei. Anchetatorii au stabilit că prejudiciul se ridică la două milioane de euro. Cei 23 vor fi duşi la sediul DIICOT pentru audieri, pe numele lor existând deja mandate de aducere.


×