x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Banii de medicamente pentru bolnavi, delapidaţi

Percheziţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Banii de medicamente pentru bolnavi, delapidaţi

15 Dec 2014   •   08:36
Percheziţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Banii de medicamente pentru bolnavi, delapidaţi

Şapte percheziţii sunt în desfăşurare în municipiul Piteşti, la domiciliile unor suspecţi şi la o unitate spitalicească, într-un dosar care vizează săvârşirea infracţiunilor de delapidare, abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals.

"În cauză, investigaţiile vizează achiziţia şi consumul de medicamente şi materiale sanitare, din perioada 2009-2014, efectuate la o secţie a unei unităţi spitaliceşti situată pe raza judeţului Argeş", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, una dintre descinderi se desfăşoară la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde are loc o percheziţie asupra unui sistem informatic.

Prejudiciul cauzat prin comiterea de infracţiuni este estimat, până în prezent, la aproximativ 500.000 de lei. Dosarul este instrumentat de Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Argeş, la descinderi participând 50 de poliţişti.

×