x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Persoanele care nu s-au putut întoarce în locuințe după incendiu au fost cazare la un hotel

Persoanele care nu s-au putut întoarce în locuințe după incendiu au fost cazare la un hotel

15 Mai 2022   •   09:30
 Persoanele care nu s-au putut întoarce în locuințe după incendiu au fost cazare la un hotel

Persoanele care nu s-au putut întoarce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apartamentele din blocul din Ferentari, unde a izbucnit incendiul au fost cazate, temporar, într-un hotel din București.

Primăria Sectorului 5 are rezervat un fond de rezervă pentru situații de urgență, care a fost prevăzut de fostul primar Cristian Popescu Piedone, a spus, la Aleph News, city managerul Sectorului 5, Iulian Cârlogea.

„Fondul de rezervă (...) a fost creat tocmai pentru a preîntâmpina astfel de situații. Știm că incendiul a pornit de la un apartament de la etajul 2, pe zona de bucătării, în balcoanele bucătăriilor. Ca să nu mai existe suspiciuni... blocul nu era izolat. Nu era nici în curs de izolare. Vorbim de un bloc vechi, deci nu există materiale folosite care să propage acest incendiu”, a spus Cârlogea.

În urma incendiului izbucnit sâmbătă seara în Sectorul 5 al Capitalei au ieșit din apartamente 112 persoane, iar alte 11 au fost evacuate, spun reprezentanții ISU București - Ilfov. Opt persoane sunt evaluate din punct de vedere medical și două au fost transportate la spital.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu