x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Petrecerea de Revelion a Primăriei, pentru a şaptea oară în Piaţa Constituţiei

Petrecerea de Revelion a Primăriei, pentru a şaptea oară în Piaţa Constituţiei

22 Dec 2014   •   15:29
Petrecerea de Revelion a Primăriei, pentru a şaptea oară în Piaţa Constituţiei
Pe scena bucureşteană va fi adus cel mai mare robot de entertainment din lume
Primarul General, Sorin Oprescu, invită bucureştenii la petrecerea de Revelion, care se organizează pentru a şaptea oară consecutiv în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, la 31 decembrie, la ora 21:00.

“La evenimentul pe care-l organizăm la trecerea dintre ani, îmi doresc să fim din nou împreună, să ne bucurăm că suntem sănătoţi, să creăm o stare de bine, de prietenie. Să ducem mai departe mesajul 'Poţi să iubeşti, Bucureşti!' şi să conştientizăm fiecare cetăţean al acestui oraş, indiferent că este copil sau adult, că el este Bucureştiul”.
Evenimentul intitulat HaHaHappy New Year Bucureşti 2015 va fi un spectacol inedit, gândit şi construit ca o sărbătoare extraordinară a luminii. Conceptul este inspirat din simbolistica anului 2015, supranumit şi “anul luminii”, astfel că va excela atât prin reprezentaţiile pregătite de către artişti sau datorită scenografiei surprinzătoare, dar şi prin tehnologia video şi proiecţiile grafice de ultimă generaţie.

Trecerea în 2015 va fi marcată, la momentul zero, printr-un tun de lumină lansat către cer, urmat de un show impresionant de artificii. Loredana, Andra, Delia şi Vama vor susţine spectacole de excepţie, pentru a antrena, emoţiona şi energiza la maximum publicul bucureştean, indiferent de vârstă.

Concertele vor fi completate de momente artistice susţinute de Mirror Dancers – un spectacol-surpriză, care îmbină dansul cu tehnologia luminoasă de ultimă generaţie; Freakquency – un spectacol de dans unic, în care breakdance-ul întâlneşte muzica clasică şi cultura urbană; Invaders Show – un performance de dans, lumini şi lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucureşteană cel mai mare robot de entertainment din lume, alături de DJ Cyborg şi Cyborg Girls, cei care vor “acapara” Piaţa Constituţiei prin coregrafie şi efecte speciale demne de “anul luminii”.

HaHaHappy New Year Bucureşti 2015 este conceput a se poziţiona ca eveniment major al Capitalei, pentru a crea o punte de legătură între evenimentele de succes desfăşurate în anul 2014, cu ocazia împlinirii a 555 de ani de la prima atestare a Bucureştiului – Bucureşti 555 – şi intrarea oraşului şi a bucureştenilor în “anul luminii”, 2015. Spectacolul face parte din seria de evenimente adresate publicului larg, care vor fi organizate în Capitală în următorii ani, în pregătirea candidaturii Bucureştiului la statutul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021. (M.C)

×