x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, şochează: "Neîmplinirile Magdei ar trebui căutate în copilărie!"

Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, şochează: "Neîmplinirile Magdei ar trebui căutate în copilărie!"

14 Iul 2011   •   16:32
Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, şochează: "Neîmplinirile Magdei ar trebui căutate în copilărie!"

UPDATE: Intr-o interventie televizata, sotul Madalinei Manole a dezvaluit ca in copilaria sotie sale au existat multe momente tensionate. "Daca Magda (n.n. - Madalina Manole) a avut neimpliniri, acestea ar trebui cautate in copilaria sa, marcata de batai si scandaluri."

Astazi, se implineste un an de la moartea Madalinei Manole. Parintii artistei au mers la cimitirul "Bolovani" pentru parastas, au adus flori si si-au plans fiica. Acolo a ajuns si Petru Mircea, fostul sot al cantaretei, insotit de bodyguarzi. Mama Madalinei s-a infuriat si s-a napustit asupra fostului sau ginere. Parintii artistei i-au reprosat lui Petru Mircea ca isi plateste bodyguarzii din banii fetei lor.

"Afara, afara de aici! Ati vazut-o pe Madalina vreodata cu bodyguarzi? Rusine, rusine! De ce vine un neica nimeni cu bodyguarzi! De cand ti-ai pus tu bodyguarzi pe banii fetei mele? Fata mea a fost vedeta si nu si-a pus bodyguarzi", a urlat mama Madalinei.

Petru Mircea a spus cu lacrimi in ochi ca nu doreste nimanui o astfel de durere si ca se astepta la un astfel de scandal.

Petru Mircea nu a scapat nici de furia unor fani ai artistei, acestia reprosandu-i, in primul rand, atitudinea pe care o are fata de parintii Madalinei, pe care nu ii lasa sa-si vada nepotul. "Vrei sa o bagi in pamant si pe femeia asta, asa cum ai facut cu fata ei?", i-a spus lui Petru Mircea unul dintre admiratorii Madalinei Manole.

Altii i-au reprosat acestuia ca, pe langa faptul ca nu-i lasa pe bunici sa-si vada nepotul, beneficiaza de pe urma mortii artistei, stand in casa acesteia si bucurandu-se de banii pe care ea i-a castigat de-a lungul vietii.

Anul trecut, pe 14 iulie, cantareata a fost gasita moarta de sotul ei, Petru Mircea, in holul casei din Otopeni. Ea inghitise Furadan, o substanta extrem de toxica, ce a omorat-o in doar cateva secunde.

Gestul artistei a socat pe toata lumea, avand in vedere ca adusese pe lume, dupa multe tratamente de fertilizare, copilul pe care si-l dorise foarte mult, iar casnicia cu Petru Mircea parea sa o faca fericita. Cu o zi inainte de tragedie, Madalina facuse repetitii pentru ultimul sau album si mersese intr-un centru comercial pentru a cumpara cele necesare petrecerii de a doua zi, pentru ziua sa de nastere.

Sotul artistei a povestit anchetatorilor ca a gasit-o intr-o balta de sange, la ora 5:30, iar langa ea era borcanul si paharul din care bause lichidul letal.

In urma investigatiilor, s-a descoperit ca pesticidul toxic fusese cumparat de catre o mare admiratoare a Madalinei, Berta Slav, care i l-a si adus acasa. Procesul a durat pana in ianuarie 2011, cand Parchetul Bucuresti a decis ca artista s-a sinucis pentru ca se simtea nefericita.

In tot acest timp, parintii Madalinei, Ion si Eugenia Manole l-au acuzat pe Petru Mircea de moartea fiicei lor si au reusit, pe 28 iunie, redeschiderea cazului.

×
Subiecte în articol: madalina manole petru mircea