x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţist suspectat de trafic de persoane

Poliţist suspectat de trafic de persoane

de Petru Zoltan    |    24 Iul 2008   •   00:00
Poliţist suspectat de trafic de persoane

14:25 • Şapte persoane suspectate de trafic de persoane şi falsificarea de documente oficiale au fost reţinute de poliţiştii de frontieră la Cenad. Printre persoanele reţinute se află şi Romulus Paşca, agent de poliţie în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Timiş.

Şapte persoane suspectate de trafic de persoane şi falsificarea de documente oficiale au fost reţinute de poliţiştii de frontieră la Cenad. Printre persoanele reţinute se află şi Romulus Paşca, agent de poliţie în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Timiş.

 

 AUDIERI. Traficanţii încercau să ajungă în Ungaria cu două autoturisme. În autoturismul Mercedes, condus de Romulus Paşca, poliţiştii de frontieră au contatat că un pasager s-a identificat cu un document de identitate falsificat.În urma unei verificări mai amănunţite, autorităţile române au constatat că persoana care s-a legitimat cu documentul românesc este în realitate un cetăţean albanez. În al doi-lea autoturism marca VW Golf, poliţiştii de frontieră au avut surpriza de a găsi asupra unei pasagere paşaportul cetăţeanului albanez, emis de autorităţile albaneze. Potrivit anchetatorilor, Romulus Paşca, aflat în concediu paternal, a declarat că trebuia să meargă în Ungaria cu un prieten. Pe drum însă, prietenul l-a anunţat că nu mai vine, dar l-a rugat să ia o persoană aflată într-o benzinărie. Poliţistul susţine că nu ştia că cetăţeanul albanez avea documente de identitate false şi că vroia doar să ia masa în oraşul Seghet, din Ungaria.  Cetăţeanul albanezul e cercetat pentru fals, uz de fals şi tentativeă de trecere ilegală a frontierei. Celelelalte persoane, între care şi agentul de circulaţie, au fost reţinute pentru audieri.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: observator