x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Polițiștii bucureșteni au tras cu pistolul pentru a opri un șofer beat și fără permis de conducere

Polițiștii bucureșteni au tras cu pistolul pentru a opri un șofer beat și fără permis de conducere

07 Iul 2022   •   09:52
Polițiștii bucureșteni au tras cu pistolul pentru a opri un șofer beat și fără permis de conducere
Sursa foto: Hepta

Polițiștii bucureșteni au tras mai multe focuri de armă pentru a opri o mașină condusă de un șofer beat și fără permis de conducere.

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc miercuri. Un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, a efectuat semnal regulamentar de oprire a șoferului unui autovehicul.

Acesta nu a oprit, iar echipajul de poliție a plecat în urmărire. De asemenea, au fost solicitate, în sprijin, mai multe echipaje de poliție. Pentru a opri mașina, agenții au tras mai multe focuri de armă.

„Bărbatul și-a continuat deplasarea în viteză, iar, în cadrul urmăririi, după executarea somațiilor legale, polițiștii au folosit armamentul din dotare, executând focuri de avertisment, în plan vertical. În urma folosirii armamentului din dotare, nu au rezultat victime sau pagube materiale. Autovehiculul a fost oprit de polițiști, conducătorul acestuia fiind imobilizat și condus la sediul secției, în vederea efectuării de verificări, pentru a se stabili motivul pentru care acesta nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare pozitivă, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: politia