x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţitul din Balş, acuzat că a violat o subalternă, a trecut de poligraf

Poliţitul din Balş, acuzat că a violat o subalternă, a trecut de poligraf

10 Ian 2013   •   15:27
Poliţitul din Balş, acuzat că a violat o subalternă, a trecut de poligraf
Sursa foto: antena3.ro

În a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie 2012, poliţista Melania Renghea de la Poliţia Balş şi fostul său superior Gheorghe Barbu au ajuns la spital după ce femeia, care susţine că poliţistul ar fi violat-o, l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori în abdomen. Poliţistul a negat acuzaţiile, declarând că nu a abuzat de subalterna sa şi că este nevinovat. Potrivit Antena3, se pare că bărbatul a spus atunci adevărul având în vedere a de testul poligraf.

"Am avut altă variantă, varianta adevarată (...) Întrebaţi-o pe ea de ce m-a atacat (...) Nu am violat-o, eu am spus de 100 de ori", a declarat comisarul-şef Gheorghe Barbu, când a venit la spital pentru a se pansa. Bărbatul a mai spus că nu ştie ce vrea Melania Renghea de la el, mai ales că, potrivit comisarului, nu ar fi avut nicio problemă cu ea.

Comisarul Gheorghe Barbu din cadrul Secţiei de Poliţie Balş a fost înjunghiat de mai multe ori în abdomen şi la picioare de către Melania Renghea, în vârstă de 27 de ani. Femeia a lucrat în cadrul Secţiei Balş, comuna Bobiceşti, care intră în subordinea comisarului Barbu, iar în urmă cu câteva luni a solicitat şi obţinut mutarea la Secţia de Poliţie din localitatea olteană Brâncoveni.
Ieri dimineaţă, poliţista a fost chemată la locuinţa comisarului Gheorghe Barbu, din localitatea Bărăşti, judeţul Olt, pentru a participa la reconstituirea faptelor în dosarul în care femeia este acuzată de tentativă de omor.

La reconstituire atât poliţista, cât şi comisarul Gheorghe Barbu au fost urcaţi într-o maşină, separat, fiecare relatându-le anchetatorilor versiunea despre modul în care ar fi avut loc agresiunea asupra poliţistului.

La un moment dat, poliţistei i s-a făcut rău în timp ce se afla în maşina avocatei sale şi aştepta să se termine reconstituirea, fiind solicitată intervenţia unei ambulanţe.

×