x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: Preţul gazelor naturale pentru populaţie nu va creşte în această iarnă

Ponta: Preţul gazelor naturale pentru populaţie nu va creşte în această iarnă

05 Dec 2014   •   11:07
Ponta: Preţul gazelor naturale pentru populaţie nu va creşte în această iarnă

Premierul Victor Ponta a reafirmat astăzi că preţul gazelor naturale pentru populaţie nu va creşte în această iarnă şi a calificat drept "manipulări" anunţurile care susţin contrariul.

"O spun cât se poate de clar: preţul gazelor naturale pentru populaţie nu va creşte în aceasta iarnă! Vă rog să nu credeţi manipulările care spun altceva. Guvernul îşi respectă angajamentele!", a postat prim-ministrul pe contul său de Facebook.

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, a declarat ieri că garantează cu demisia din funcţie că preţurile la energie şi, în special, la gazele naturale din producţia internă pentru populaţie nu vor creşte de la 1 ianuarie 2015.

"Vă garantez că preţurile pentru populaţie la gazele naturale produse în România nu vor creşte de la 1 ianuarie 2015, dar vă garantez şi că preţurile la agentul termic nu vor creşte la 1 ianuarie 2015. Sunt dispus să îmi dau demisia din funcţia pe care o ocup dacă preţurile la gazele naturale pentru populaţie vor creşte, dacă vor fi alte preţuri la energia termică, dar şi dacă CET-urile nu vor fi tratate ca şi până acum. Vă garantez acest lucru cu demisia mea", a spus Nicolescu.

×