x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Povestea omului-elefant GALERIE FOTO

Povestea omului-elefant GALERIE FOTO

25 Iun 2014   •   13:15
Povestea omului-elefant GALERIE FOTO

Aceasta este povestea unui bărbat care suferea de o boală ciudată şi care i-a provocat malformaţii îngrozitoare, făcându-l să semene cu un elefant. Ciudata şi scurta scurta viaţă a lui John Merrick a rămas însă în analele istoriei secolului al XIX-lea, când a trăit John Merrick.

Popeye Marinarul EXISTĂ. Povestea bărbatului născut cu cel mai PUTERNIC BRAŢ din lume VIDEO

Cazul lui suscită interes şi în ziua de astăzi. Iar în anii 1980, a devenit subiectul unei ecranizări celebre, avându-i în rolurile principale pe Anthony Hopkins şi John Hurt.

Povestea omului care trăieşte fără bani

Joseph Merrick s-a născut în Leicester. Părinţii lui, Mary şi Joseph Merick au avut patru copii – John, Marion, William şi Joseph. John a murit când avea numai 3 luni. Joseph s-a născut sănătos, dar de la vârsta de 2 ani, i-au apărut tumori pe faţă, din ce în ce mai mari, desfigurându-l într-un hal cum nu se mai văzuse până atunci.

Citeşte şi Incredibila poveste a INDIANULUI care a stat ÎNGROPAT 40 de zile şi a ÎNVIAT prin puterea minţii FOTO

Joseph a putut urma şcoala doar până la vârsta de 11 ani, când mama lui a murit din cauza unei bronşite. Tatăl lui s-a recăsătorit, iar în noua familie, mai numerousă, Joseph Merrick se simţea tot mai străin fără mama lui, în mijlocul fraţilor lui vitregi.

Însingurat în propria lui familie şi fără nicio leţcaie, Merrick a început să muncească. La început rula ţigări pentru o tutungerie. După un timp, mâna sa dreaptă se deformase îngrozitor şi nu a a mai fost acceptat să facă acest lucru.

Continuarea poveştii omului-elefant pe RomâniaTV.net.

×