x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pregăteşte-te să râzi cu lacrimi! Vezi ce piese de teatru şi spectacole de stand-up comedy te aşteaptă astăzi

Pregăteşte-te să râzi cu lacrimi! Vezi ce piese de teatru şi spectacole de stand-up comedy te aşteaptă astăzi

de Mihaela Stănescu    |    25 Sep 2014   •   08:40
Pregăteşte-te să râzi cu lacrimi! Vezi ce piese de teatru şi spectacole de stand-up comedy te aşteaptă astăzi
Motanul încălţat nu este un motan oarecare, ci unul năzdrăvan gata să-şi ajute noul stăpân să scape de necazuri. Îsi pune cizme şi costum de cavaler, ia înfăţişarea unui mic nobil dar cu mustăăi lungi şi mieunat specific şi porneşte cu fiul cel mic al unui morar, dezmoştenit de fraţii săi, într-un lung şir de peripeţii. Spectacolul se joacă la Teatrul Ţăndărică.

La Godot Cafe se joacă două pisele în Regia lui Lia Bugnar, “Aici nu se simte” şi “Oase pentru Otto”, care arată viaţa în două moduri diferite. Dacă în piesa “Aici nu se simte”, este vorba de o femeie şi un bărbat care se refugiază împreună pentru că simt că nu-şi mai găsesc locul în lume, în piesa “Oase pentru Otto” este vorba de două prostituate care încearcă să supravieţuiască, fiind capabile să treacă peste orice barieră.

La Teatrul Metropolis se joacă Tom şi Jerry, însă nu sunt motanul şi şoarecele pe care îi cunoaştem atât de bine. În piesa lui Rick Cleveland miza nu e o bucată de caşcaval sau o farfurie cu lapte. Tom şi Jerry sunt oameni care omoară oameni. Singura asemănare cu desenele animate stă în situaţiile comice. Tom şi Jerry e o comedie extrem de neagră, la care o să râzi cu lacrimi. De crocodil. Spectacol recomandat persoanelor peste 16 ani!

Teatrul În Culise: Imagineaza-ţi că eşti Dumnezeu de la Imago Pub este primul spectacol produs şi montat în spiritul Teatrului În Culise, având ca distribuţie actori tineri, foarte înzestraţi şi curajoşi, folosindu-se de imensul atu al textelor lui Matei Vişniec. Spectatorii vor vedea un teatru sincer, fără prea multă scenotehnică, dar cu siguranţă şocant şi intrigant. Piesa vorbeşte despre iubire, despre absurdul din vieţile noastre, despre fuga continuă spre ceva despre care de multe ori nu avem foarte multe informaţii, despre România, despre teatru, şi reuşeşte să atingă şi să lovească, făra să plictisească niciun moment, prejudecăţi şi idei periculos de amintit.

Pregăteşte-te să râzi cu lacrimi la două show-uri de IMPROVIZAŢIE la Imago Pub. Actorii te vor amuza într-un spectacol unic, care se va crea pe loc, cu ajutorul tău. Nu este nimic pregătit de acasă şi nici învăţat, ci totul se bazează pe interacţiunea cu publicul, nu există o regie de emise, un scenarist plictisit, sau un regizor nebun. Este doar foarta multă imaginaţie şi talent care se vor contopi cu indicaţiile sau sugestiile tale, într-un spectacol absolut liber care poate lua orice formă în orice moment.

Stand-up comedy


Hanul Gabroveni îi va găzdui pe Paddy Lenox, Ro Campbell şi Dave Thompson, care îi va aştepta pe bucureşteni la o porţie sănătoasă de râs. Spectacolele sunt programate să înceapă la 20:00 iar accesul se face începând cu ora 19:00, doar pe bază de rezervare trimisă la adresa press@carousel.com.ro. Capacitatea sălii este limitată, ocuparea locurilor urmând a se face în ordinea primirii confirmărilor.

Daliso Chaponda vine tocmai din Marea Britanie la Club 99, alături de celebrii Teo, Vio şi Costel. Timp de tre zile, Daliso va fi invitatul special din clubul de pe bulevardul Dacia. Biletele vor fi disponibile la intrarea în club.

Programul complet al festivalului este disponibil pe site-ul oficial al evenimentului precum şi pe pagina de facebook. De asemenea, cei interesaţi pot descărca aplicaţia mobilă Bucharest Comedy Week şi de pe Google Play, urmând ca în foarte scurt timp aceasta să fie disponibilă şi pentru utilizatorii de iOS, pe App Store.

×
Subiecte în articol: bucharest comedy week