x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul Victor Ponta, la Campionatul Naţional de Karting de la Târgu Secuiesc

Premierul Victor Ponta, la Campionatul Naţional de Karting de la Târgu Secuiesc

de Agerpres    |    03 Aug 2014   •   15:33

Premierul Victor Ponta a asistat duminică la cea de-a IV-a etapă a Campionatului Naţional de Karting - viteză pe circuit, desfăşurat pe pista de la Târgu Secuiesc, competiţie la care a participat şi fiul său, Andrei.

Victor Ponta a declarat pentru AGERPRES că se bucură că fiul său are o pasiune şi a mai spus că, oricât de mult timp îi ia funcţia de premier, mereu îşi găseşte timp şi pentru familie.

'Sunt mândru de copilul meu cum sunt toţi părinţii mândri de copiii lor. Mă bucur că are o pasiune şi mă bucur că se fac mai multe asemenea locaţii ca cea de la Târgu Secuiesc (...) unde cât mai mulţi copii pot să facă sport. (...) Întotdeauna îmi găsesc timp pentru familie, sigur că ei sunt principalele victime ale faptului că am atât de multe lucruri de făcut, dar când sunt lucruri importante întotdeauna las orice altceva. (...) Andrei mi-a zis că e foarte important să fiu alături de el la această cursă, era o cursă importantă, şi cred că s-a bucurat', a declarat Victor Ponta.

Premierul a menţionat că cei doi copii ai săi i-au spus că îl susţin pentru funcţia care i-ar permite să aibă mai mult timp pentru ei.

'Asta a fost înţelegerea dintre noi. M-au întrebat şi el şi Irina din ce funcţie am mai mult timp pentru ei (de premier sau de preşedinte al României - n.r) şi atunci mă susţin pentru acea funcţie. Ăsta e interesul lor şi îi înţeleg, au dreptate', a mai spus Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta karting targu secuiesc