x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Start “Litoralul pentru toți”: Prețuri cu până la 70% mai mici. Cât ne costă o vacanță la Marea Neagră?

Start “Litoralul pentru toți”: Prețuri cu până la 70% mai mici. Cât ne costă o vacanță la Marea Neagră?

de Redacția Jurnalul    |    22 Mai 2023   •   09:30
Start “Litoralul pentru toți”: Prețuri cu până la 70% mai mici. Cât ne costă o vacanță la Marea Neagră?

Azi începe “Litoralul pentru toți”. Turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile de la Marea Neagră la prețuri cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea unei noi ediții a programului social “Litoralul pentru toți” în perioada 22 mai – 18 iunie.

Până duminică, s-au înscris în program 25 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziția turiștilor, în total, 4.000 de locuri de cazare pe noapte, iar până la începerea programului așteaptă să se înscrie aproximativ 50 de hoteluri care vor pune la dispoziția turiștilor, un număr de aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

“Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, dar turiștii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program", afirmă Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Cât ne costă o vacanță la Marea Neagră?

Potrivit tarifelor de pe site-urile operatorilor de turism, până pe data de 18 iunie, românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei pe noapte de persoană, preț ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele din stațiunea Venus.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 101 lei/noapte/personă în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în stațiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

Programul “Litoralul pentru Toți” se află la ediția cu numărul 42.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: litoralul pentru toti preţuri vacanta