x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primul zbor Wizz Air între Iași și Madrid, joi

Primul zbor Wizz Air între Iași și Madrid, joi

16 Dec 2021   •   21:00
Primul zbor Wizz Air între Iași și Madrid, joi
Sursa foto: observator.tv

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunţă primul zbor pe noua rută Iași - Madrid. Pasagerii pot călători în capitala Spaniei, din Iași, în zilele de joi și duminică.

Începând de joi, pasagerii români pot călători în capitala Spaniei de la Iași în zilele de joi și duminică.

Noua rută este a 22-a rută Wizz Air operată de pe Aeroportul Internațional Iași, suplimentând zborurile care decolează deja către destinații variate din Europa.

Al doilea cel mai mare oraș din Uniunea Europeană, Madridul este o destinație populară printre români, precum și un centru urban cu o cultură, istorie și arhitectură spectaculoase.

Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

„Astăzi celebrăm primul zbor pe această nouă rută Wizz Air către Madrid, încântătoarea capitală a Spaniei. Noua rută marchează cea de-a 22-a rută Wizz Air operată din Iași, reconfirmându-ne angajamentul de a le oferi românilor alternative de călătorie convenabile, la prețuri ultra-reduse. Suntem bucuroși să întâmpinăm primii pasageri ce călătoresc pe ruta Iași-Madrid la bordul aeronavelor noastre moderne Airbus”, a spus Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

„Ne bucură foarte mult deschiderea rutei directe Iași-Madrid și, în mod deosebit, faptul că mediul de afaceri are tot mai multe disponibilități de a se deplasa spre orașe europene puternice din punct de vedere economic. Totodată, în mod simbolic, lansarea noii destinații se întâmplă în perioada sărbătorilor de iarnă, când mulți concetățeni de-ai noștri se întorc în țară să-și revadă familiile, iar oportunitatea ca acestea să se reîntregească mai des de acum înainte este pentru noi un obiectiv îndeplinit. Nu în ultimul rând, metropola Madrid se numără printre cele mai apreciate destinații pentru city-break-uri de către turiștii români”, declară Romeo Vatră, Director General Provizoriu al R.A. Aeroportul Iași.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: wizz air