x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Program special de Craciun la Antena 3!

Program special de Craciun la Antena 3!

22 Dec 2008   •   00:00

Antena 3 se imbraca in haine de sarbatoare si ofera telespectatorilor productii aparte in zilele de Craciun.



In saptamana 22-28 decembrie, publicul va putea urmari la Antena 3 atat emisiunile consacrate: “La ordinea zilei” cu Dana Grecu si Radu Tudor, “Stirea Zilei” cu Gabriela Vranceanu Firea, “Sinteza Zilei” cu Mihai Gadea si Ion Cristoiu si  “In gura presei” cu Mircea Badea, cat si biografii ale unor oameni celebri, reportaje interesante si documentare inedite.

In data de 22 decembrie Antena 3 va difuza biografia lui Nicolae Ceausescu realizata de catre AETN. Pasionatii de acest gen de productii pot urmari de asemenea in saptamana curenta istoria familiei Vanderbilt, viata mostenitorilor de milioane de euro sau biografia lui Bill Gates. De la show-ul lui Jay Leno telespectatorii vor afla ultimele noutati din viata vedetelor Owen Wilson, Rosin Williams si James Franco.

Pe 25 decembrie la ora 13:05  Antena 3 va transmite concertul de Craciun “Trei superstaruri la Berlin”.

Editiile speciale ale emisiunii “In gura presei” cu Mircea Badea vor avea 2 ore si vor fi difuzate pe 24 si 25 decembrie incepand cu ora 22:10.  

Pentru zilele de vineri si sambata, Antena 3 a pregatit productii ca “Filiera produselor organice”, “Cele 7 minuni ale lumii”,  “Servicii de lux 90210” sau “Saptamana mondena”.

Pentru a afla ora exacta a emisiunilor dumneavoastra preferate verificati programul tv disponibil pe site-ul www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: mass-media