x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protest la Piatra Neamț. Circa 30 de oameni cer pedepsirea celor vinovați de tragedia de la ATI

Protest la Piatra Neamț. Circa 30 de oameni cer pedepsirea celor vinovați de tragedia de la ATI

15 Noi 2020   •   15:32
Protest la Piatra Neamț. Circa 30 de oameni cer pedepsirea celor vinovați de tragedia de la ATI

Aproximativ 30 de persoane s-au adunat duminică în fața Teatrului Tineretului din Piatra Neamț pentru a cere pedepsirea celor vinovați de tragedia de la ATI. Ei au solicitat demisia autorităților vinovate și au avut afișe cu mesajul Corupția ucide.

Protestul spontan are loc în fața Teatrului Tineretului din Piatra Neamț. Participanții susțin că s-au mobilizat pe Facebook și au decis să iasă în stradă ca să ceară pedepsirea celor vinovați de tragedia de la ATI în care au murit 10 persoane.

„Am ieșit în stradă pentru a ne manifesta compasiunea față de victimele care și-au pierdut viața în incendiul de la Spitalul județean. Această adunare ad hoc, s-a transformat într-o revoltă. Se cere demisia Guvernului”, a spus unul dintre participanți, în timp ce altul a vorbit despre viitorul țării. „Ne-am mobilizat în urma unei postări pe Facebook. Tot ce se întâmplă în țara asta este un dezastru. Avem copii și avem nevoie de o siguranță pentru viitorul copiilor noștri”.

10 persoane au murit în urma incendiului de la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț. Șase pacienți au fost transferați la Spitalul Lețcani din județul Iași, în timp ce doctorul care a încercat să-i salveze pe pacienți a fost transportat cu un avion militar la o unitate medicală din Belgia.

(sursa: Mediafax)

×