x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristina Prună (USR) cere abrogarea OUG 114: Teodorovici trebuie să plece din funcţie

Cristina Prună (USR) cere abrogarea OUG 114: Teodorovici trebuie să plece din funcţie

20 Mar 2019   •   15:25
Cristina Prună (USR) cere abrogarea OUG 114: Teodorovici trebuie să plece din funcţie

Liderul deputaţilor USR, Cristina Prună, cere demisia ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, precizând că unica manieră prin care România poate să mai arate stabilitate şi predictibilitate pentru mediul privat este dacă se abrogă OUG 114.

"Ministrul Teodorovici trebuie să plece din această funcţie, iar dacă OUG 114 va fi negociată iarăşi în spatele unor uşi închise şi nu o fac transparent în Parlamentul României, cum ar trebui să se întâmple lucrurile, şi vor da o nouă ordonanţă, noi, USR, nu putem decât să credem că este încă o manieră de şantaj a mediului privat din România şi de alungare a acestuia", a declarat Cristina Prună, la Parlament.

Ea consideră că modul în care a fost dată OUG 114 în ultimele zile ale anului trecut reprezintă "un şantaj" asupra mediului privat.

"Unica manieră prin care România poate să mai arate stabilitate şi predictibilitate pentru mediul privat este dacă se abrogă această OUG 114, care nu a făcut decât să arate că România nu mai este o ţară frecventabilă de către investitorii străini", a punctat Prună.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Cristina Prună