x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PSD a făcut plângere la poliţie. Înregistrare video cu persoane apropiate ACL care ar da mită electorală

PSD a făcut plângere la poliţie. Înregistrare video cu persoane apropiate ACL care ar da mită electorală

12 Noi 2014   •   20:36
PSD a făcut plângere la poliţie. Înregistrare video cu persoane apropiate ACL care ar da mită electorală
Sursa foto:

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, că PSD a făcut plângere la poliţie şi a prezentat un film în care ar apărea persoane cunoscute ca fiind apropiate ACL care ar da mită electorală.

"Klaus Iohannis a spus că nu apelează la acţiuni abjecte. Prima acţiune se referă la un caz de mită electorală, iar a doua cum înţelege Iohannis să folosească Direcţia Naţională Anticorupţie. Vă prezint un scurt filmuleţ cu persoane cunoscute ca apropiate celor din ACL. Am făcut plângere la poliţie şi am dat toate probele. Instituţiile statului sunt cele în măsură să facă cercetări şi să stabilească vinovaţii. Asta e România binelui furat a lui Iohannis'', a spus Dragnea într-o conferinţă de presă.

El a precizat că imaginile cu persoanele care ar fi dat mită au fost surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei Alexandria, la o secţie de vot din oraş. "Acţiunea se desfăşoară în faţa unei secţii de votare din Alexandria. Nu vreau să mai adaug nimic decât că asta este România lucrului bine furat a domnului Klaus Iohannis", a afirmat Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD a mai susţinut că primarii PSD şi cei ai UNPR primesc 'scrisori otrăvite', 'expediate în mod cert de la Centrul de campanie, dar nu din Bucureşti, al domnului Iohannis'.

"Această acţiune este făcută cu scopul de a intimida primarii noştri. Sigur, în România lucrului bine făcut ei au făcut primul set de scrisori către judeţul Bacău, după care în toate judeţele în care au trimis au păstrat tot judeţul Bacău. De asemenea, cel mai grav este că autorii acţiunii din echipa domnului Iohannis au târât în această acţiune mizerabilă DNA şi numele doamnei Laura Codruţa Kovesi. Instituţia şi numele doamnei Kovesi sunt folosite pentru a intimida reprezentanţii partidelor politice din Alianţa care îl susţine pe Victor Ponta, în scopul obţinerii unui avantaj electoral pentru domnul Klaus Iohannis', a afirmat Liviu Dragnea.

×