x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Mazăre: Anchetarea fratelui meu de către DNA pentru complicitate la luare de mită este un caraghioslâc

Radu Mazăre: Anchetarea fratelui meu de către DNA pentru complicitate la luare de mită este un caraghioslâc

17 Apr 2014   •   15:47
Radu Mazăre: Anchetarea fratelui meu de către DNA pentru complicitate la luare de mită este un caraghioslâc

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, afirmat joi că este 'un caraghioslâc' anchetarea de către procurorii DNA a fratelui său, senatorul Alexandru Mazăre, în dosarul în care este acuzat că ar fi primit mită de la un om de afaceri israelian.

'Ne aşteptam să-l cheme la DNA. Sigur, este un caraghioslâc, pentru că procurorul acuză că, pentru a disimula mita pe care mi-a dat-o mie, a virat în contul meu şi în contul fratelui meu în aceeaşi zi. Păi dacă omul de afaceri vroia să disimuleze vira totul la el nu la mine', a declarat primarul Constanţei, potrivit Agerpres.

Senatorul PSD Alexandru Mazăre a declarat joi că procurorii DNA l-au anunţat că a fost pus sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii, în dosarul în care fratele său, primarul Radu Mazăre, este cercetat pentru luare de mită.

Alexandru Mazăre a adăugat că nu are nicio interdicţie în acest dosar şi şi-a exprimat convingerea că fratele său va fi vineri lăsat în libertate de către judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În referatul întocmit de DNA se arată că o parte din banii primiţi de Radu Mazăre ca mită de la omul de afaceri Avraham Morgenstern ar fi ajuns într-un cont al lui Alexandru Mazăre deschis în Israel.

×