x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rafila: Pas important pentru avansarea proiectului Institutului Regional de Oncologie Timișoara

Rafila: Pas important pentru avansarea proiectului Institutului Regional de Oncologie Timișoara

de Redacția Jurnalul    |    15 Oct 2023   •   06:40
Rafila: Pas important pentru avansarea proiectului Institutului Regional de Oncologie Timișoara
Sursa foto: Lucian Alecu

Pas important pentru avansarea proiectului de construire a Institutului Regional de Oncologie Timișoara, scrie pe Facebook Alexandru Rafila. El amintește că MS a promovat proiectul Hotărârii de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici în vederea pregătirii pentru construcție.

„Pas important pentru avansarea proiectului de construire a Institutului Regional de Oncologie Timișoara. Ministerul Sănătății a promovat proiectul Hotărârii de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici în vederea pregătirii pentru construcție”, scrie pe Facebook Alexandru Rafila.

El precizează că noul institut va avea 250 de paturi:, dintre care la Spitalizare continuă: 121 paturi, Chirurgie oncologică: 55 paturi, Anestezie-terapie intensivă: 24 paturi, Spitalizare de zi: 35 paturi și Chirurgie de zi: 15 paturi.

„Institutul va cuprinde și un ambulator de specialitate integrat cu 26 de cabinete medicale, pentru fiecare subspecialitate, precum și săli de tratament”, menționează Rafila.

Investiția se ridică la 1.153 miliarde de lei și este finanțată de Ministerul Sănătății prin PNRR.

 

×
Subiecte în articol: rafila institut oncologie