x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răzvan şi Dani se dau cu elefantul, Mândruţă cu bicicleta

Răzvan şi Dani se dau cu elefantul, Mândruţă cu bicicleta

29 Apr 2009   •   00:00
Răzvan şi Dani se dau cu elefantul,  Mândruţă cu bicicleta

La 1 Mai, distracţia începe la Antena 1 încă de la primele ore ale dimineţii de vineri, bineînţeles cu Răzvan şi Dani. Pentru cei care preferă să-şi petreacă timpul în aer liber, Lucian Mândruţă are şi el o ofertă: 2009 este al treilea an în care, la 1 Mai, pleacă la mare, cu bicicleta, alături de toţi cei care doresc să-l însoţească.

DANIELA CRUDU INTRĂ ÎN CUŞCA MORŢII
"Neatza cu Răzvan şi Dani" vă oferă vineri, de la opt dimineaţa, timp de trei ore, un minunat spectacol de circ, în care atât prezentatorii, cât şi invitaţii lor vor coborî în arenă şi vor participa, curajoşi, la tot felul de numere de circ. În faţa unui public format aproape numai din copii, Răzvan, Dani şi Daniela Crudu vor evolua fără plasă de siguranţă într-un show strălucitor, cu elefanţi, tigri, canguri, acrobaţi şi clovni.

Îmbrăcată în costum strălucitor, Daniela Crudu va intra în... Cuşca morţii, o sferă închisă în care vor goni mai mulţi motociclişti sfidând gravitaţia şi încercând să nu o accidenteze pe frumoasa asistentă matinală, care va tremura de frică în mijlocul sferei. Răzvan şi Dani vor ajunge în gura unui imens elefant şi vor atârna de urechile animalului, iar invitaţii lor, Delia, Anda Adam şi Damian Brothers nu numai că vor cânta, dar vor participa şi ei la tot felul de numere de circ care vor ţine cu sufletul la gură telespectatorii Antenei 1.

MÂNDRUŢĂ BATE ŞEAUA DE LA 9 DIMINEAŢA
Plimbarea pe bicicletă a strâns deja 76 de persoane, care îl vor însoţi pe Mândruţă. Iniţiativa de acum trei ani a Antenei 1 şi a lui Lucian Mândruţă a strâns la a treia ediţie un număr record de participanţi. De anul trecut, expediţia de 2 zile pe biciclete la mare e organizată în parteneriat cu Veloruţia şi cu GeoBateSaua, iar anul acesta s-a adăugat şi Fundaţia Mereu Aproape.

Toţi curajoşii care se înhamă să plece la mare cu bicicleta sunt asteptaţi vineri, la nouă dimineaţa, la complexul comercial Orient, în parcare, la ieşirea spre Urziceni din Colentina. Nu e o cursă şi asta pentru că bicicliştii merg cu viteza celui mai lent şi cu speranţa că vor ajunge, totuşi, în prima zi la Amara şi într-a doua chiar la Constanţa. Va fi evitată Autostrada Soarelui şi se va merge pe traseul Bucureşti-Urziceni-Slobozia-Amara-Giurgeni-Kogălniceanu-Constanţa. Două zile de marş, peste 250 de kilometri pe oră în total. Anul trecut, viteza medie a participanţilor a fost de 20km/h.

"Puţin pentru noi, mult pentru mediu. Mergem la mare pentru a demonstra că ne putem da fundul jos din maşina, oricât de sedentari şi plictisiţi am fi. Mergem să aducem oamenilor aminte de bicicletă, de sănătatea lor şi de vacanţe mai simple şi mai frumoase", spune Lucian Mândruţă. Din raţiuni de criză, participanţii din acest an îşi vor plăti cazarea la Amara, la hotel (mulţumim gazdelor!).

Cine vrea să vină se poate înscrie la www.velorutia.ro. Minimum de training e necesar, la fel ca şi o bicicletă cu cauciucuri subţiri, de şosea. Mountain-bike-urile nu sunt recomandate: prea grele şi lente pentru un drum aşa de lung.

×
Subiecte în articol: mass-media