x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator RCS&RDS pierde un nou litigiu în faţa Antenelor

RCS&RDS pierde un nou litigiu în faţa Antenelor

27 Oct 2014   •   15:19
RCS&RDS pierde un nou litigiu în faţa Antenelor

În urmă cu trei ani, compania de televiziune prin cablu RCS&RDS a fost obligată, în baza unei ordonanțe președințiale, să reintroducă în grila de programe postul GSP TV, a cărei retransmisie fusese oprită printr-o măsură abuzivă.

Procesul, început în 27 octombrie 2011, a avut ca obiect obligarea includerii postului GSP TV în grila de programe a RCS&RDS și retransmiterea sa cu respectarea condiţiilor art. 82 din Legea nr. 504/2002 şi a art. 14 alin. 2 din Decizia CNA nr. 72/2012 (privitoare la calitatea semnalului cu care este retransmis postul de televiziune - N.R.).

În urma acestei hotărârii, RCS&RDS a depus la Tribunalul Bucureşti un apel, care a fost însă respins ca nefondat pe 14 octombrie 2014 de către Curtea de Apel, după trei amânări de pronunţare.

În condițiile în care în acest moment postul GSP TV nu mai există în portofoliul Antena Group, pe rolul Tribunalului Bucureşti este înregistrat un dosar prin care se urmăreşte recuperarea prejudiciului produs prin scoaterea abuzivă din grila de programe RCS&RDS.
sursa: ziarulring.ro

×