x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reglări de conturi în stil mafiot: Conflict Mondial în Slatina - video

Reglări de conturi în stil mafiot: Conflict Mondial în Slatina - video

de Petru Zoltan    |    23 Ian 2009   •   00:00
Reglări de conturi în stil mafiot: Conflict Mondial în Slatina - video

Fostul viceprimar de Slatina, actual consilier judeţean din partea PD-L, Valeriu Matei împreună cu Adrian Văduva (32 de ani) s-au luat la harţă cu interlopul Bercea Mondial. Conflictul a avut loc pe strada Piteşti, în faţa locuinţei interlopului. În urma scandalului Valeriu Matei împreună cu prietenul său au ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Slatina.



Incidentul a avut loc în faţa casei lui Sandu Anghel, zis "Bercea Mondial”, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Slatina. Fostul viceprimar de Slatina, Valeriu Matei, actual consilier judeţean PD-L, însoţit de Adrian Văduva (32 de ani) au poposit în faţa casei lui Bercea Mondial.

Din primele verificări, s-a stabilit că între Valeiru Matei şi Bercea Mondial a avut loc o altercaţie, în timpul căreia consilierul judeţean a fost lovit cu un cuţit în zona umărului stâng de unul dintre fiii interlopului. În timpul altercaţiei Adrian Văduva a scos pistolul cu gaze, deţinut legal. A tras mai multe focuri pe plan vertical. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, comisar Claudia Radu a declarat că:  "în acel moment, un alt fiu al lui Sandu Anghel, Laurentiu Anghel, aflat la volanul autoturismului proprietate personală marca Skoda Octavia, intenţionat, a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW Passat, accidentându-l pe Adrian Văduva, de 32 ani, din municipiul Slatina, care-l însoţea pe Valeriu Matei.” Victimele au ajuns la Spitalul Judeţean Slatina. După acordarea îngrijirilor medicale, Valeriu Matei a plecat acasă. Prietenul său, Adrian Văduva a fost operat de urgenţă pentru că suferise o lovitură puternică în picior care a produs o fractură deschisă la nivelul gleznei.

Cercetările poliţiei continuă pentru a se stabili împrejurările în care s-a comis agresiunea. În funcţie de concluziile medico-legale, urmează a se efectua încadrarea juridică a faptei. Cei doi fii ai lui Bercea au fost audiaţi de poliţie timp de mai multe ore. Cauzele care au dus la izbucnirea conflictului nu se cunosc însă. Din câte se pare însă, între Bercea şi consilierul Valerian Matei există conflicte mai vechi legate de proprietăţi imobiliare şi datorii neachitate. 

×
Subiecte în articol: observator