x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricţii de circulaţie în staţiunea Mamaia pe perioada sezonului estival

Restricţii de circulaţie în staţiunea Mamaia pe perioada sezonului estival

de Agerpres    |    02 Iun 2014   •   19:47
Restricţii de circulaţie în staţiunea Mamaia pe perioada sezonului estival

Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa au impus, începând cu 2 iunie, limitarea vitezei maxime de circulaţie, în staţiunea Mamaia, de la 70 la 50 de kilometri pe oră, măsură aplicată în perioada sezonului estival.

O altă măsură este interzicerea virajului la stânga în zona fostelor bariere, la intrarea în staţiune dinspre Constanţa.

"Rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră, să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei şi să nu producă prejudicii proprietăţii publice sau private. Oprirea, staţionarea şi parcarea se vor face în locurile special amenajate şi semnalizate, fără ocuparea spaţiilor destinate staţiilor taxi, autobuz şi vehiculelor cu tracţiune animală", au menţionat reprezentanţii administraţiei locale.

Potrivit acestora, în dreptul Satului de Vacanţă va fi montat un gard pe scuarul de pe mijlocul bulevardului Mamaia pentru evitarea incidentele în care ar putea fi implicaţi pietonii, aceştia putând utiliza una dintre cele trei pasarele pietonale care a fost construită în zona respectivă.

Începând cu ziua în curs, traficul rutier în zona Perla se desfăşoară pe două benzi pe sensul Constanţa-Năvodari, cu prioritate faţă de celelalte direcţii. La ieşirea din Mamaia către bulevardul Aurel Vlaicu se circulă pe două benzi, iar în sens invers pe opt benzi de circulaţie.

×