x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Robert Turcescu s-a cununat civil cu iubita sa de 25 de ani. Vezi PRIMELE IMAGINI de la eveniment

Robert Turcescu s-a cununat civil cu iubita sa de 25 de ani. Vezi PRIMELE IMAGINI de la eveniment

04 Oct 2014   •   11:14
Robert Turcescu s-a cununat civil cu iubita sa de 25 de ani. Vezi PRIMELE IMAGINI de la eveniment

Jurnalistul Robert Turcescu s-a cununat civil, în această dimineață, cu iubita sa de 25 de ani, designerul Oana Nuţu. Evenimentul, care a avut loc la Primăria Sectorului 1, nu a fost lipsit de incidente. Potrivit RTV, reporterii dornici de imagini exclusive s-au bătut cu oamenii de pază care asigurau protecţia lui Robert şi a viitoarei lui soţii.

Robert Turcescu a declarat că este "un eveniment intim, o poveste fericită" şi că înţelege "curiozitatea presei", dar că "trebuie să ne oprim aici". Jurnalistul a mai spus că evenimentul va fi sărbătorit într-un cadru restrâns, intim, cu apropiaţii.

Turcescu nu este la prima căsătorie. Jurnalistul a mai fost însurat o dată, cu Corina (43 de ani), cea care i-a dăruit şi o fată, Ioana (12 ani). Cei doi au divorţat în 2004. De asemenea, el a avut o relaţie de zece ani cu Oana Sârbu, care s-a încheiat anul trecut, discret, fără ca povestea să ajungă la urechile presei, potrivit România TV. Oana Nuţu este cu 14 ani mai tânără decât Robert Turcescu şi lucrează în domeniul designului vestimentar. Relaţia jurnalistului cu noua sa parteneră de viaţă a fost descoperită vara aceasta, când Robert şi Oana au fost surprinşi de jurnalişti mergând împreună la cumpărături, într-un mall.

Robert Turcescu a afirmat recent că a fost locotenent-colonel sub acoperire, jurnalistul prezentând pe blogul său mai multe documente. Turcescu a mai spus că nu a fost şantajat, nu a fost supus niciunei presiuni, ci a făcut aceste dezvăluiri pentru că acum 'a vrut Dumnezeu' şi că, în contextul 'ofiţerului acoperit la prezidenţiale' despre care a vorbit preşedintele Traian Băsescu, el 'nu putea să se mai ascundă'.

×