x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Românca de 13 ani Mădălina Lefter, în duet cu Olivia Newton-John la Rai Uno. Publicul italian a ascultat în picioare (VIDEO)

Românca de 13 ani Mădălina Lefter, în duet cu Olivia Newton-John la Rai Uno. Publicul italian a ascultat în picioare (VIDEO)

de Cristinel C. Popa    |    25 Sep 2011   •   08:12
Românca de 13 ani Mădălina Lefter, în duet cu Olivia Newton-John la Rai Uno. Publicul italian a ascultat în picioare (VIDEO)

Sambata, aproape de miezul noptii, adolescenta Madalina Lefter a cules aplauzele a milioane de telespectatori dupa evolutia alaturi de cunoscuta artista australiana Olivia Newton-John, partenera lui John Travolta in cunoscuta pelicula muzicala “Grease'.

Mica artista romanca a fost invitata sa evolueze in recital in cadrul concursului “Ti lascio una canzone', o emisiune care se bucura de o mare popularitate in Italia si la care Madalina a obtinut premiul juriului in editia de anul trecut. Prezentarea frumosului “spectacol muzical' a fost facuta de cea mai cunoscuta vedeta TV din Italia, Antonella Clerici.

Publicul a fost in picioare la interpretarea cunoscutului hit “Hopelessly devoted to you'. Emisiunea celui mai important post italian de televiziune, cu o mare audienta in peninsula, a obtinut in aceasta primavara premiul “Oscar TV' pentru cea mai vizionata emisiune din grila de programe a tuturor televiziunilor italiene.

Madalina este primul copil roman premiat in cadrul acestei emisiuni. Pentru evolutia la Rai Uno, Madalina Lefter a facut pregatiri intense cu profesoara sa Gabriela Nechita, coordonatoarea Cercului de muzica usoara “Melos' de la Palatul Copiilor din Iasi, unde Madalina este membra de aproape sase ani.



×